Laatste nieuws !

Hier onder vind je de laatst geplaatste nieuws items. 

Home

Welkom bij Scribbly.net Disco

Scribbly.net is een jong en dynamisch bedrijf voor verhuur en verkoop van licht en geluid, en de daarbij horende diensten. 

Via het menu kun je informatie krijgen over onze verhuur, verkoop en diensten die wij leveren. Omdat wij niet groot zijn en alles vanuit huis en een loods werken hebben wij geen grote verhuur voorraad en ook weinig tot geen voorraad in verkoopartikelen. Omdat levertijden vandaag de dag vaak binnen 1 á 2 werkdagen plaats vinden  doen wij alles op bestelling.

Voor vragen, informatie en/of een vrijblijvende offerte kun je ten aller tijden contact met ons opnemen. Kijk hiervoor onder het kopje "contact" of klik hier!

Scribbly.net staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 52478734 | BTW nummer: NL.187104323.B01

 

 

 

Laatste Disco nieuws!

Ga jij binnenkort trouwen ?

Maak deze bijzondere dag nog mooier en sluit deze af met een mooi feest.

klik hier! voor meer informatie.

trouwflyer web

Like ons op facebook!Klik  hier! voor onze facebook pagina of klik op de like button in de rechter kolom ------>

Verandering frequenties draadloze microfoons

Bent u in het bezit van een draadloze microfoon? Of gebruikt u er wel eens een? Bijvoorbeeld voor uw werk of uw hobby? Dan kan het na 1 januari 2013 zijn dat deze microfoon storing zal ondervinden. Slechte ontvangst bijvoorbeeld, of een haperend geluid of ruis. In het ergste geval zal de microfoon zelfs helemaal niet meer werken. Dat geldt niet voor alle microfoons. Op deze pagina leest u welke draadloze microfoons na 1 januari 2013 storing kunnen ondervinden, wat daarvan de oorzaak is en wat u in dat geval kunt doen.

Wat is het geval?

Veel draadloze microfoons in Nederland gebruikten tot dusver frequenties verspreid over de hele UHF-band 470 - 862 MHz. Daar komt verandering in. Het bovenste deel van deze band, de frequenties van 790 – 862 MHz, komt vanaf 1 januari 2013 namelijk in handen van operators voor mobiele telefonie en internet. Vanaf dan is het mogelijk dat draadloze microfoons die op deze frequenties werken storing zullen ondervinden of mogelijk zelfs niet meer werken.

Gebruikt u een microfoon in de frequentieband 863 - 865 MHz dan verandert er niets. U kunt dan gewoon gebruik blijven maken van uw microfoon.

Wat te doen?

Bent u eigenaar, gebruiker of leverancier van draadloze microfoons? Dan adviseert Agentschap Telecom u om goed na te gaan of uw apparatuur ook risico op verstoring loopt. Dat kunt u doen door onderstaande informatie tot u te nemen, te kijken op (de verpakking van) uw microfoon en bij vragen of twijfel of verstoring ook bij uw microfoon(s) kan optreden contact op te nemen met uw leverancier. U kunt ook onze rubriek ‘Vragen en antwoorden’ lezen. Hier vindt u een overzicht van vragen die ons over dit onderwerp bereikt hebben, inclusief de bijbehorende antwoorden.

Overgangsperiode

Om de sector de gelegenheid te bieden apparatuur te vervangen of aan te passen geldt een overgangsperiode. Deze duurt tot 1 januari 2016. Microfoons die werken in het frequentiedeel 790-862 MHz mogen in deze periode nog gebruikt worden.

Kanaal 63

Ook kanaal 63 (806 – 814 MHz) verdwijnt. Dit is het kanaal dat podia, scholen, kerken en iedereen die met een paar zenders door het land reist, gebruiken. Zij ‘verhuizen’ naar de kanalen 39, 40 en 41 (614 – 638 MHz). Daarmee komt er tenminste evenveel ruimte beschikbaar voor draadloze microfoons als op dit moment het geval is in kanaal 63. Deze ruimte is echter niet overal in Nederland volledig bruikbaar. Het is ruimte die gedeeld moet worden met digitale omroep. Van welke frequenties die gebruik maakt, verschilt per regio.

Beschikbare frequentieruimte

In de regeling “Regeling gebruik frequentieruimte zonder vergunning 2008” worden nieuwe frequenties opgenomen waarin draadloze microfoons straks ook zijn toegestaan. Het nieuwe domein voor draadloze microfoons in de UHF band wordt daardoor:

470-556 MHz
558-564 MHz*
566-572 MHz*
574-580 MHz*
582-588 MHz*
590-596 MHz*
598-604 MHz*
614-637 MHz
637-638 MHz*
638-701 MHz
701-702 MHz*
702-791 MHz
791-823 MHz**
823-832 MHz
832-862 MHz**

*   Na opname in de regeling “Regeling gebruik frequentieruimte zonder vergunning 2008”
**  Tot 1 januari 2016, vanaf 1 januari 2013 toenemende kans op storing

Maatregelen

Aan de sector het advies om goed te inventariseren welke frequenties de huidige en nieuw aan te schaffen apparatuur gebruikt. Als de systemen gebruikmaken van frequenties onder de 790 MHz is er in de meeste gevallen niets aan de hand. Sommige apparatuur kan ook geüpdatet worden naar dit frequentiegebied. Houd in ieder geval rekening met versnelde afschrijving van de bestaande apparatuur en met de eventuele aanschaf van vervangende apparatuur.

Bron: Agentschap Telecom

Feestje!

Organiseert u een feest, en op zoek naar een totaal pakket ? Dan kunnen wij uw avond compleet maken met een Drive in show.

klik hier! voor meer informatie.
feestje flyer

Eyecatcher

Wil jij een leuke eyecatcher hebben staan op je bruiloft, feestje of een andere gelegenheid, huur dan onze marquee bol en voorzie deze van je eigen tekst. Je kunt deze huren voor €7,50 per dag.

 

Hier onder zie je de bol met een voorbeeld tekst.

Who's online

We have 61 guests and no members online