Het bedrijf | Disco | Over ons

Scribbly.net is een éénmanszaak die op 1 april 2011 is gestart als eigen onderneming in het verhuren en verkopen van licht- en geluidsapparatuur met de daarbij horende diensten aan voornamelijk midden-, kleinbedrijf en particulieren. 
 

Al op 12 jarige leeftijd begon ik in mijn ouderlijk huis met plaatjes draaien. Al snel was plaatjes draaien alleen niet genoeg waardoor ik met mijn 14e jaar al genoeg spullen in huis had om een goed feestje te kunnen geven voor een leuk groepje gezelschap. Vanaf mijn 18e ben ik ik terrecht gekomen bij een bedrijf in vernhuur en verkoop van licht en geluid waar ik onwijs veel ervaring heb op gedaan met producties van licht, geluid, audiovisueel, Drive in shows etc.

Na 6 jaar waarvan 4 jaar Fulltime werkzaam te zijn geweest bij het bedrijf ben ik gaan zoeken naar een 9 tot 5 baan maar zijn mijn interesses nooit verloren gegaan. Na een korte periode begon het toch weer te kriebelen en ben ik naast mijn baan dit werk blijven voortezetten waar dat kon.


Scribbly.net is nu een eigen proffesionele onderneming met ervaren mensen en proffesionele apparatuur ingeschreven bij de kamer van koophandel, niet groot maar dat hoeft ook niet, Het is voornamelijk hobby en doe het vooral voor mijn plezier! en dit hoop ik nog lang vol te kunnen houden.  

Dj portfolio

Dj. Bas(e)

Naam: Bastian Marten
Leeftijd: 36 jaar 
Woonplaats: Julianadorp/Den Helder (NH)

Functie: Allround Dj/presentator
Dj sinds: 2001
Genres: 60's, 70's, 80's disco, pop, top40, nederlandstalig, etc

Locatie: Heel NL


Biografie

Al vanaf jongs af aan heb ik mij geïntereseerd in de muziek maar nooit wat mee gedaan tot ik op een leeftijf van 16 jaar mensen om mij heen leerde kennen die mij op weg hebben geholpen met wat apparatuur, LP's en CD's. Ik ben hier flink mee aan de slag gegaan en al snel werd de interesse in muziek alleen maar groter. 

Op mijn 18e ben ik parttime aan de slag gegaan bij een Licht en Geluid verhuur en verkoop bedrijf in Den Helder waar ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. na een aantal jaar parttime ben ik full time aan de slag gaan in deze branche. ik heb mij voornamelijk bezig gehouden met drive in shows. Bruiloften, personeels-/scholieren feesten, festivals en andere partijen is waar ik mij met alle plezier voor heb ingezet.

Na 8 jaar fulltime in dienst te zijn geweest heb ik een carriere switch gemaakt naar een functie waar ik eigenlijk voor geleerd had. vanaf 2011 heb ik mezelf ingeschreven bij de KVK en ben ik van mijn hobby mijn werk gaan maken en heb ik mijn eigen onderneming in verhuur en verkoop van licht en geluid en draai ik weer drive in shows.

Inmiddels heb ik al veel ervaring opgedaan met al meer dan 500 drive in shows!

Uw feest is onze zorg! Wij voorzien uw feest van licht en geluid, Dj, band en/of artiest. 

 

Contact Info

Over ons...

Scribbly.net is een bedrijf in verhuur en verkoop van licht en geluid met de daarbij horende diensten. Diensten ICT en werzaamheden in Technische Dienst.


Read more