Het bedrijf | ICT | Home

 

Welkom bij Scribbly.net ICT

Scribbly.net is een jong en dynamisch bedrijf. Naast onze Disco voeren wij nevenactiviteiten uit waaronder ICT met de daarbij horende diensten.
Via het menu "Het bedrijf >ICT" kun je informatie krijgen over onze ICT en onze diensten. 

Wij zijn geen groot bedrijf maar proberen met de tijd en markt mee te gaan. Werken vanuit kantoor aan huis en een loods voor onze verhuur en magazijn. Voor verkoop hebben wij een selectieve kleine voorraad. Omdat levertijden vandaag de dag vaak binnen 1 á 2 werkdagen plaats vinden doen wij alles op bestelling. Onze kracht zit hem niet in grote voorraad en de goedkoopste willen zijn maar vooral in service en maatwerk.

Voor vragen, informatie en/of een vrijblijvende offerte kun je ten aller tijden contact met ons opnemen. Kijk hiervoor onder het kopje "contact" of klik hier!

Scribbly.net staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 52478734 | BTW nummer: NL.187104323.B01

 

Wij hebben een kleine voorraad aan licht-, geluidsapparatuur en audiovisuele middelen. Een kleine greep uit ons verhuurassortiment zijn microfoons, dj- en geluidsets, luidsprekers, live mengtafels, disco- en partyverlichting, beamers, schermen en nog veel meer.

 

Wij hebben geen grote voorraad maar enkel een grijpvoorraad. Wij leveren op bestelling en richten ons meer op maatwerk en de service. Dit wil niet zeggen dat wij niets leveren. Wij leveren vrijwel alle merken en zijn van een hoop leverancier. Een aantal merken zijn; Showtec, Dap, DMT, Samson, Phonic, Behringer, Ibiza, IMG, Monacor.

 

Wij zijn groot geworden met het aanbieden van Drive in shows. Dit houd in dat wij op locatie komen om een feest te bouwen op uw bruiloft, personeelsfeest, bijeenkomst of andere gelegenheid. Hiervoor zijn vele mogelijkheden. Klik hier! voor meer informatie over onze Drive in shows!

 

Wij hebben een kleine voorraad aan licht-, geluidsapparatuur en audiovisuele middelen. Een kleine greep uit ons verhuurassortiment zijn microfoons, dj- en geluidsets, luidsprekers, live mengtafels, disco- en partyverlichting, beamers, schermen en nog veel meer. 

 

Naast verhuur en verkoop bieden wij maatwerk aan. Een vaste of mobiele geluidinstallatie, een installatie in een vergaderruimte of kantine, losse apparatuur en nog veel meer... Wij luisteren naar de klant met de daarbij horende wensen en komen zo samen tot een voorstel. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. klik hier! voor onze contactinformatie. 

 

Heeft u problemen met uw computer, netwerk of randapparatuur ? Dan kunnen wij u wellicht helpen. Het is voor ons ook mogelijk om samen met u op afstand in te loggen om zo snel mogelijk te helpen.

klik hier! om contact met ons op te nemen. 

 

Zoals onze slogan zegt. Wij doen meer...! Ongetwijfeld zal niet alles benoemd zijn. Door onze kennis en ervaring kunnen wij meer aan en geven wij gehoor aan deze vragen. 

Contact Info

Over ons...

Scribbly.net is een bedrijf in verhuur en verkoop van licht en geluid met de daarbij horende diensten. Diensten ICT en werzaamheden in Technische Dienst.


Read more