Just for fun | Home

 

Welkom op Scribbly.net | Just for fun.

 

Een website die ooit is begonnen uit hobby en nu is uitgegroeid tot een site met allerlei informatie over mijzelf, mijn hobby's zoals o.a. fotografie, zendamateur en mijn onderneming in verhuur en verkoop van licht en geluid en meer...

 

Hoe het ooit begon!

In het jaar 2001 was voor mij het begin van reizen in de trein voor mijn studie die buiten de stad plaats vond. Al snel trok een strip mij aan die in de Metro krant stond en gratis verkrijgbaar was. Deze strip heette dus "Scribbly" wat tevens de hoofdpersoon is. Het verhaal draait om het gelijknamige personage en speelt zich af in een fictieve psychiatrische inrichting genaamd 'Inrichting voor Aparte Gestoorden'. 


Al snel kreeg ik de bijnaam Scribbly door klasgenoten en wildie hier wat mee doen. Al 6 jaar eerder was ik met webdesign bezig en had ik een homepage, toen nog bij Zonnet.nl. Deze homepage stond toen op "http://zonnet.nl/bmarten". Ik zocht al die tijd al een naam voor een website om een domein starten. Scribbly vond ik leuk om mee te beginnen en starte "http://scribbly.ath.cx" Omdat ik hobbymatig een website en een domeinnaam wilde aanvragen was dit een leuk begin. Een paar jaar lang had ik op een oude "HP" server op mijn slaapkamer staan in het ouderlijk huis voor het netwerk in huis samen met mijn ouders en met o.a. mijn ftp, website en mail.

Omdat de naam Scribbly iedereen bij bleef heb ik hier uiteindelijk een officieel domein op aangevraagd en weet iedereen wie het is. In de loop der jaren heb mijn website uitgebreid met mijn hobby's, activiteiten en mijn onderneming. Met alle plezier hou ik deze website tot op vandaag bij. 

 

 

Contact Info

Over ons...

Scribbly.net is een bedrijf in verhuur en verkoop van licht en geluid met de daarbij horende diensten. Diensten ICT en werzaamheden in Technische Dienst.


Read more